Polaroid header

Biljartvereniging Dow

De Biljartvereniging Dow is opgericht in 1982 en is een onderafdeling van de PV Dow.

Op het moment telt onze vereniging 20 leden die met plezier op regelmatige basis een balletje stoten. De vaste clubavond is op maandag, we spelen dan onderlinge competities in de spelsoorten Libre, Bandstoten en voor de liefhebbers het 3-Banden. 

Als Biljartvereniging zijn we aangesloten bij de Zeeuws Vlaamse Biljartbond of te wel de ZVB. Biljartleden van onze club kunnen zich ook opgeven als lid van de ZVB en zodoende deelnemen aan wedstrijden voor ZVB  team en persoonlijke kampioenschappen, maar noodzakelijk is dit natuurlijk niet.
 
Regelmatig worden er op donderdagavond ZVB teamwedstrijden tegen andere verenigingen in ons clublokaal gespeeld. Veel mensen hebben plezier in biljarten e/o hebben dat vroeger vaker gedaan. Je hoeft niet goed te kunnen biljarten , al doende leert men en er zijn altijd leden die je verder kunnen helpen om je spel beter te kunnen ontwikkelen. We spelen in het PV gebouw aan de Oude Vaart waar we in een mooie zaal 4 prachtige biljarttafels hebben staan. Door het groot aantal tafels is het prima mogelijk om per clubavond minimaal 2 wedstrijden te spelen.
 
Zin gekregen, wie weet tot ziens.
Voor meer  informatie neem contact op.
 
Theo Voermans (voorzitter) tvoermans@zeelandnet.nl         
Tel. 0115-431399.

Jan den Hamer (secretaris) jdhamer@zeelandnet.nl             
Tel. 0115-432227.

Rudie Dobbelaar (penningmeester) doppie@zeelandnet.nl    
Tel. 0115-617819. 
« Terug naar het overzicht